mandag 7. mai 2012

Pukka


Jeg har forhandlet Pukka-te en liten stund nå og etter å ha prøvd meg frem blandt de forskjellige smakene har jeg kommet frem til at mine favoritter er lemongrass&ginger og licorice&cinnamon. 

Detox var en type som jeg fort måtte etterbestille for denne blir man fort hekta på
og love ser ut til å være en gavefavoritt."Lemongrass er en fantasisk blanding, nå med sitron verbena blader og mer sitrongress for å virkelig løfte den friske og skarpe smaken. Ingefær gir ett spark, sitrongress og verbena gir en utrolig flott og rund sitrussmak, for ikke å nevne duft! Denne får de små grå til å våkne! Inneholder sitrongress, sitronverbena blader, lakrisrot, ingefær, amla (indisk stikkelsbær) og naturlig sitrongress ekstrakt. Naturlig koffeinfri. 100% økologisk". 
 
"Hvem kan motstå ren kjærlighet? La deg forføre av denne uimotståelige teen med sin bukett av skjønne blomster bundet sammen av den store harmonisator, kinesernes Keiserurt, også kjent som lakrisrot. I ayurveda begynner foryngelse og avgiftning med denne fantastiske urten. Keiserurten hjelper blomstene og kjærligheten til en større harmoni. Hvem vet, kanskje den varer evig? Inneholder kamilleblomst, limeblomst, hylleblomst, tagetes kronblader, lakrisrot, roseblomst og lavendel blomst. Naturlig koffeinfri. 100% økologisk".
"En krydret urteblanding som gjenoppliver sansene, gir spenst og liv til kropp og sinn og hjelper deg å føle deg energisk. Kan hjelpe ved lette forstoppelser. Vidunderlig smak og en perfekt kickstart for å balansere ”kapha” energi. Inneholder også noen av naturens kraftigste antioksidanter. Kanel, kardemomme, hylleblomst, appelsinskall, lakris, ingefær, grønn te, kryddernellik, grønnmynte (spearmint) og sort pepper. 100% økologisk". 
         


"Forny og rens kroppen med denne pleiende blandingen av urter egnet til å regulere fordøyelsen og med å lette kroppens renseprosess. La deg forbause av at noe så smakfullt kan gjøre så godt! Vinner av Great Taste Gold i 4 ganger. Inneholder Anis, Fennikel, Lakrisrot, kardemomme, koriander og sellerifrø.100% økologisk".


"Sort te krydret med varmende og søte urter. Inneholder kraftige antioksidanter og urter som er kjent for å stimulere og varme. Kan nytes med bare varmt vann eller som en ekte nydelig chai kokt med melk og honning. Vinner av Great Taste Gold 2010. Inneholder Cinnamomum verum (ekte kanelbark), sort te, ingefærrot, kardemomme og lakrisrot. 100% økologisk".
 


"Myk, søt og delikat blanding av urter
som beroliger, løser opp spenninger og
gir næring til nervesystemet. Hjelper deg
med å sove dypt og fredfullt. Havregress
blomst, lakrisrot, kamille, lavendel,
limeblomst, valerian rot og basilikum
blader. 100% økologisk".
                 

"Tidligere het denne Pleasure. Nå er navnet   nytt, men gleden er beholdt. En fantastisk blanding med lakris, kanel og mørke toner fra kakaobønne og ristet sikoryrot. Vårt beste alternativ til kaffe. Passer til de fleste anledninger og de mest kresne ganer. Ren glede i en kopp og bedre enn kaffe for magen. Inneholder lakrisrot, kakaobønne, ristet sikory, kardemommefrø, kanelbark og fenikkelfrø. 100% økologisk".

"Blanding med kick! En fantastisk smak dannet av tre typer ingefær som varmer og stimulerer. God for fordøyelse, omløp og humør. Ett krydret løft i hverdagen verdig en fest. Keiserurten lakris sørger for harmoni og samspill mellom urtene. Inneholder ingefær, gurkemeie, galanga og lakrisrot. Naturlig koffeinfri. 100% økologisk".
Beskrivelser av de forskjellige tesortene har jeg hentet her, på Pukka Teas Norway.

Ha en fin uke!

Klem fra Reidun
 

2 kommentarer: