torsdag 28. mai 2009

Pinse PÅ LÅVEN..........Velkommen

Jeg forhandler de originale Trouville Møblene som er en kopi av romantiske gamle hagemøbler som var på Hotell Trouville i Hornbek utenfor København. Møblene er laget av Scotts Pine kjernetre som er den innerste delen av furutreets stamme og det betyr at møblene er meget holdbare.

Nydelig ulltøy til små prinser og prinsesser....dette kommer fra Lille Lam Merinoull og finnes i 2-tråder og 4-tråder strikk. Ulltøyet har motatt norsk designpris for kolleksjonen.

Stort utvalg i emaljeskilt i morsom retro design...


Puter, sengetepper og heklede slumretepper er lunt og godt når utelivet begynner ....håper det blir så varmt i pinsen, at vi bare trenger tepper om kvelden.

Åpningstider i Pinsen:
Lørdag Kl.11,00 til 17,00
Søndag Kl.11,00 til 17,00
Mandag Kl 11,00 til 17,00
Denne helgen åpner jeg et nytt rom På låven hvor jeg skal vise møbler.
Vi skal også ha en maleriutstilling hvor Karin Skog viser oljemalerier. Det er 5. året på rad at hun stiller ut her På Låven.
Til alle som kommer innom serverer jeg kaffe....Velkommen!!!

3 kommentarer:

 1. Hei!
  De utemøblene var råfine!!!!
  Slike kunne jeg tenkt meg....(burde hatt STOR hage;)....) Har ikke sett de før, men disse var nydelige. Spennende med nytt rom i låven. Skulle gjerne ha tatt en tur om avstanden var kortere.
  Ha en flott kveld!
  Hilsen Kristin

  SvarSlett
 2. Heisan!
  Regner med en tur på Hvaler i pinsen og da kommer jeg innom og tar en titt på de nye møblene dine. Kanskje du har fått noen rammer siden sist også?
  Janne

  SvarSlett
 3. Hei Reidun!
  Har du fortsatt den plakaten med englene på som du viser på ned nederste bildet til salgs?

  SvarSlett